Tip je een vriend of vriendin!

E-mailadres(sen) van vriend(en)


Jouw Email-adres


BuiltWithNOF
E-Coaching

Beste  bezoeker,

Loop jij wel eens vast? Heb je soms geen vat meer op de situatie? Zijn er vragen die onbeantwoord blijven? Ben je op zoek naar een  ruggesteun? Zijn er dromen of wensen die jij werkelijk wilt zien worden? Heb je vragen over je relatie, je loopbaan of je gezondheid?

Je bent op een unieke site gekomen waar de mogelijkheid bestaat om jezelf te voorzien van een personal E-coach, ook wel life E-coaching genoemd, die jou bij deze vragen kan assisteren. Deze kan jou helpen te ontdekken waarom het even zo moeizaam gaat tijdens de weg die jij volgt en wat er vervolgens nodig is om verder te kunnen. Het bijzondere van deze site is ook dat de hoogte van de vergoeding voor de coaching na afloop door jou zelf bepaald wordt.

Let op, er worden geen antwoorden of oplossingen geleverd, want ons uitgangspunt is dat iedereen zelf de beste antwoorden en oplossingen op zijn of haar eigen vragen of problemen in zich heeft. Er zal  tijdens een coachtraject dan ook hard door jou gewerkt moeten worden, niet  zozeer fysiek maar vooral geestelijk. Je wordt uitgedaagd om je eigen zienswijzen eens kritisch te beschouwen. Om het ook eens door een andere bril te  bekijken. De beloning is het grootst als je zelf ontdekt hoe je verder kunt. Vergelijk het maar eens met een bergbeklimmer die de top wil gaan bereiken, hoe voelt hij zich als iemand hem halverwege oppikt met een helikopter en hem boven op de top neerzet?

 

"Vertrouwen hebben in de tekens, niet je bestemming vermijden, de moed hebben je dromen te volgen.. Schatten vind je waar je hart behoort, de schatten zitten in je reis."

naar "de Alchemist" van Paolo Coelho